Ikke kategoriseret

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller kæreste hjemme.

Jeg både glæder mig, men er faktisk og lidt skræmt over, om jeg kan få tiden til at gå?!

Jeg har dog bestemt mig for, ikke at lave planer. Efter en uge som alene-mor, tænker jeg sådan en weekend kommer meget belejligt.

Det er selvfølgelig også typisk, at de uger jeg er alene med pigerne, er de uger, hvor der er planer stort set hver dag 🤦🏼‍♀️ V er begyndt til spring om mandagen – selvfølgelig lige idt i spisetiden og J svømmer tirsdag – sjovt nok også midt i spise tiden.. Det kræver virkelig planlægning at klare sådan en omgang..

Lige nu indrømmer jeg gerne, at jeg er glad for mine bonusbørns mor, ville have dem hjem tidligere end normalt, 4 børn… Jeg var ikke kommet levende igennem det 😅

Jeg har selv været alenemor til 2 små børn før, men jeg tager sku alligevel hatten af, for de alene-forældre, der klare hverdagen.. Og undskyld K, når jeg en gang imellem mener, at det er begrænset hvad du foretager dig herhjemme 🙈

Jeg har lige sat mig, efter alt er ordnet herhjemme – om 1 time og 20 minutter ( godt vaskemaskinen kan fortælle hvor lng min pause er) så er det på den igen 👍🏻

Jeg kommer til at sove godt i nat 😴

 

God aften herfra!

Kram Hanne

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Mvej
  15. november 2017 den 20:40

  Som den gamle sang siger
  “ Der er altid noget at gøre for en husmor” osv osv
  Men det er altid godt at have alenetid, selvom man er i et godt forhold

 • Skriv kommentar